Haber 16

CHP’de yeni kriz

CHP’de İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin krizi henüz zihinlerdeki tazeliğini korurken yeni bir kriz partinin kapısını çaldı.

CHP’de yeni kriz
  • Gündem / Son Dakika
  • 25 Haziran 2010
  • CHP’de yeni kriz için yorumlar kapalı
  • 256 KEZ OKUNDU

CHP’nin lideri olduktan sonra Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk icraatı yeni makam aracı siparişi vermek oldu. Kılıçdaroğlu, eski Genel Başkan Deniz Baykal’ın Mercedes S500 model makam aracını istemeyince, Audi A4 Diesel marka araç sipariş edildi. Ancak Kılıçdaroğlu için verilen Audi siparişinin yanı sıra parti yönetiminin, her birinin fiyatı yaklaşık 70 bin euro olan 6 makam aracı daha sipariş ettiği ortaya çıktı. Bunlardan üçünün Audi, diğer üçünün de Passat TDI marka olduğu öğrenildi.


Audi’lerin, Kılıçdaroğlu, Genel Sekreter Önder Sav ve Genel Sayman Faik Öztrak’ın yanı sıra Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Süha Okay’a tahsis edileceği belirtildi. Bu durumun ise diğer parti yöneticilerinde sıkıntıya neden olduğu kaydedildi.


DÖNÜŞÜMLÜ KULLANACAKLAR


Diğer genel başkan yardımcıları Haluk Koç, Gaye Erbatur ve Umut Oran ile genel sekreter yardımcıları ve Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyelerinin, yeni Passat’lar ve eski makam araçlarını dönüşümlü olarak kullanacakları ifade edildi. Harcamalar konusundaki titizliği ile bilinen Kılıçdaroğlu’nun yeni siparişlerle ilgili nasıl bir tutum izleyeceği merak konusu oldu. Baykal’ın kullandığı Mercedes’in de satılmak üzere genel merkezden gönderildiği belirtildi. / BUGÜN

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ