Haber 16

Çiçek’ten Baydemir’in sözlerine cevap

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Baydemir’in skandal sözlerine bugün Bakan Çiçek cevap verdi!

Çiçek’ten Baydemir’in sözlerine cevap
  • Gündem / Son Dakika
  • 02 Ağustos 2010
  • Çiçek’ten Baydemir’in sözlerine cevap için yorumlar kapalı
  • 302 KEZ OKUNDU


Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir’in skandal sözlerine tepkiler büyüyor. Baydemir’in “Belediye binamızın önünde Ay Yıldızlı Türk bayrağımızla sarı-kırmızı-yeşil bayrağımız dalgalansa ne olur?” sözlerine tepki gösteren Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Baydemir için “Organları yer değiştirmiş adam” ifadesini kullandı.

Kanal 7’de yayınlanan Mehmet Acet’in “Başkent Kulisi” programına katılan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Recep bey giderse terör biter” sözlerini değerlendirdi. 12 Eylül ihtilalından önce bugünkü CHP’nin iktidar ortağı olduğunu hatırlatan ve sağ sol çatışması olayları sonrasına atılan gazete manşetlerini hatırlatan Bakan Çiçek, “Terör bir devlet sorunudur. Belki en büyük destek de konuyu anlamadan vatandaşı tahrik etmek, vatandaşı sokağa dökmek ve yanlış bir kısım kanaatlerin oluşmasına yardımcı olmaktır. Terörün maksadı ne, toplumda kargaşa çıkarmak, vatandaşı birbiriyle karşı karşıya getirmek, ayrışma meydana getirmek” diye konuştu.

BAKAN ÇİÇEK BAYDEMİR’E ÇATTI


Bugünlerde sorumsuz bir sürü adamın konuştuğunu belirten Devlet Bakan Çiçek, katıldığı Munzur Şenlikleri’nde “Türk bayrağının yanında elbette ki Kürt halkının da yerel renkleri, bayrağı da olacaktır. Belediye binamızın önünde Ay Yıldızlı Türk bayrağımızla sarı kırmızı yeşil bayrağımız dalgalansa ne olur?” çıkışını yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir’i kastederek, “Organları yer değiştirmiş bir adam da yerli yersiz konuşmuş yine” dedi.

Çiçek şunları kaydetti: “Bugünkü manşetlerin bazılarına bakarsanız, organları değiştiren bir adam da yerli yersiz konuşmuş yine. Geçenlerde de böyle bir konuşma yapmıştı. Bu sözler karşısında programın sunucusu Mehmet Acet “Osman Baydemir” deyince Bakan Çiçek, “Kimse artık telaffuz etmeye gerek yok” sözleriyle cevap verdi!


Haber7

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ