Haber 16

Dizi izle frm

Dizi izle frm Bu Kış Eve Kapanıp Dizi İzleyeceğiz

Dizi izle frm
  • Diziler / Son Dakika
  • 31 Ekim 2012
  • Dizi izle frm için yorumlar kapalı
  • 375 KEZ OKUNDU

Dizi izle frm Yeni sezonla eve hapis olacağız anlaşılan! Tabii geçen sezondan kalan dizileri de bir kenara atmamak gerek. Mesela Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizinin devamında zaman değişiyor, küçükler büyüyor, Kaptan Ali yok, yeni yüzler var. Osman büyüyor. Neler olacak? Seyredilmez mi yani? Devam eden dizilerde sanırım bitmek bilmeyecek Arka Sokaklar aynen devam. Bitmez zira İstanbul’da yaşanan polise olayların bir kısmını alsalar birkaç yıl sürer dizi. Oyuncularda sıkı olunca, alışkanlık yaptı bizde. Perşembe akşamının en has ekran fanatiği benim. “Kötü Yol” güzel bir dizi…”Yalan Dünya”, “Umutsuz ev kadınları” özellikle yine polise olan kanıt izlenesi dizilerden…Daha da yeni diziler ardı ardına gelmekte…Veda, Kayıp Şehir, ses getirecek diziler. Kumandayı zaplayın! Star’da devam edecek Muhteşem Yüzyıl var ki yine reytingleri alıp götürür. Diziye yeni yüzlerde dahil oldu. Tuncer Kurtiz, Ozan Güven, Cansu Dere ve Pelin Karahan giriyor, saray’da yaşama… Dila Hanım geliyor, güçlü bir dizi… Atlılar var. Ağır Roman’da filminden sonra dizi olarak ekranlara gelecek. Fatma Girik’i yıllar sonra Serdar Gökhan ile Star’da Babalar ve Evlatları’nda seyredeceğiz.

Dizi izle frm Devam edelim mi? Huzur Sokağı’nın kitabı çok satılmıştı. O kitabın diziye dönüştürülmüş hali ATV ekranlarında huzura gelecek. Önce tanıtımlarda bu dizinin müziği dikkat çekti. Kenan İmirzalıoğlu da ATV’de geliyor özleyenleri için. Karadayı olmuş bu defa… Benim İçin Üzülme adlı dizi de ATV’de…Krem de değişik bir dizi. Güzelleşmek isteyen bir bayanın hikayesi… Alev Alev ise ilginç gibi duruyor. Amma benim merakla beklediğim bir dizi var ki, bizim oraların hikayesi, acıklı hikayesi sunuluyor. “Son Yaz” Adam film bu tür dizilerde pek başarılı… Tarkan Karlıdağ ve Serdar Akar yapımcı koltuğunda. Hikaye de Kürşat Başar’a ait. Ben bekliyorum.

Dizi izle frm Gelelim Show TV’ye; Devam eden ve beğenilen Suskunlar, Eve Düşen Yıldırım, Adını Feriha Koydum, Ve Pis Yedili devam ediyor. Pardon bi de severek izlediğim Düşman Kardeşler yeni yayın döneminde ilgiyle izlenecek diziler arasında…Tarihi dizelere gösterilen ilgiden Show TV yeni bir tarihi diziye imza atıyor.”Fetih 1453” filminden yola çıkılarak, Fatih adlı dizi ekrana gelecek. Fatih Sultan Mehmet’i Devrim Evin oynuyor yine, filmdeki gibi… Esra Dermancıoğlu var. İsmail Filiz de rol alıyor. Yani efendim. Kışın artık eve hapis olacağız. Çok güzel diziler geliyor ardı ardına… FOX ise; tarihi bir komedi ile bizi güldürecek. Gani Müjde yazdı. “Harem” seyredilir bir dizi…

 Evde koltuklarınızı şimdiden ayırtınız bence… Eh beyler bu yıl sıkı maçlar da var. Aman evde kavga çıkmasın.

 

 Bir şekerleri eksikti

 ŞEMDİNLİ’den güzel bir bayram haberi beklerken kanlı katillerle, meclisin çatısı altında bulunan vekillerin sarmaş dolaş görüntüleri düştü ekranlara… Ne o? Karşılaşma adını aldı o resmen buluşma. Kimse yemedi doğrusu… Danışıklı bir buluşma. Bir o buluşmada şekerleri eksikti. Sarmaş-dolaş oldular, güldüler,eğlendiler, hasret giderdiler resmen. Adını da yol kesme koydular ya. Ben ve benim gibi çok okuyucum, eşim, dostum bu görüntüleri de görmek istemiyor. Adamlar resmen, bir Propaganda resmi geçidindeler. Biz istersek yaparız… Meclisteki diğerleri de hâlâ; senin esirin, sen yapıyorsun kavgasında. Ama dün yine Hakkari’den, iki Mehmet’imizi daha şehit verdik. Bana kimse Türkiye’de her şey yolunda gidiyor diye martaval okumasın. Mehmet’lerime yazık oluyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ