Haber 16

Ezel dizi

Ezel dizi Ezel’ dizisinde enişteyle baldızı oynayan Yiğit Özşener ve Sedef Avcı, Koliba Film’in ‘Merhamet’ adlı yeni projesinde Ferhat ile Şirin’i canlandıracak.

Ezel dizi
  • Diziler / Son Dakika
  • 06 Eylül 2012
  • Ezel dizi için yorumlar kapalı
  • 304 KEZ OKUNDU

Ezel dizi Ezel’ dizisinde enişteyle baldızı oynayan Yiğit Özşener ve Sedef Avcı, Koliba Film’in ‘Merhamet’ adlı yeni projesinde Ferhat ile Şirin’i canlandıracak. Özşener dizide; Avcı’ya aşık olan ‘Ferhat’ rolüyle seyircinin karşısına çıkacak.Ezel dizi Çağatay Tosun’un yöneteceği, senaryosunu Sevgi Yılmaz’ın yazdığı dizide Avcı; Özşener’in hayatına, patronunun nişanlısı olarak girecek.

 

Ezel dizi Dizi; efsanevi aşıklar Ferhat ile Şirin’in hikayesini, kriminal bir dünyanın içinde anlatacak.Ezel’ dizisinde enişteyle baldızı oynayan Yiğit Özşener ve Sedef Avcı, Koliba Film’in ‘Merhamet’ adlı yeni projesinde Ferhat ile Şirin’i canlandıracak.

 

Ezel dizi Özşener dizide; Avcı’ya aşık olan ‘Ferhat’ rolüyle seyircinin karşısına çıkacak. Çağatay Tosun’un yöneteceği, senaryosunu Sevgi Yılmaz’ın yazdığı dizide Avcı; Özşener’in hayatına, patronunun nişanlısı olarak girecek.Ezel dizi Dizi; efsanevi aşıklar Ferhat ile Şirin’in hikayesini, kriminal bir dünyanın içinde anlatacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ