Haber 16

Hector Cuper nasıl olur?

Hoca arayan Beşiktaş Yönetimi tüm alternatifleri değerlendiriyor. ‘Yerli mi olsun, yabancı mı?’ sorusunun yanıtını arayan Siyah-Beyazlı idareciler, ligi yakından tanıyan Hector Cuper’i gündemine almayı düşünüyor.

Hector Cuper nasıl olur?
  • Son Dakika / Spor
  • 16 Mayıs 2012
  • Hector Cuper nasıl olur? için yorumlar kapalı
  • 317 KEZ OKUNDU

Beşiktaş-Hector Cuper nasıl olur?

Beşiktaş’ta teknik direktör konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bugün kulüp binasında gerçekleştirilecek toplantıyla birlikte, hoca konusunun da karara bağlanması bekleniyor. Havutçu’nun ortaya koyduğu performans sonrasında, yeni sezona yeni bir teknik direktörle başlamanın planlarını yapan Siyah-Beyazlılar’da tüm alternatifler de düşünülüyor. Yönetimin önemli bir bölümü yerli hocayla çalışmak istiyor, bir grup Tayfur Havutçu’yla devam diyor. “Yabancı teknik adam” diyenler de var… İşte bu ortamda, bazı idarecilerin ‘Hector Cuper’ ismini öne attıkları ortaya çıktı. Orduspor’un başına geçtikten sonra, Karadeniz temsilcisini ayağa kaldıran Arjantinli teknik adam tecrübesiyle öne çıkıyor. Ayrıca Cuper’in kalitesinden de kimsenin şüphesi yok. Deneyimli çalıştırıcının en büyük avantajı ise Orduspor’un başında bulunduğu süre içerisinde ligi tanıma fırsatı bulması. 

Kariyeri çok parlak
Mütevazı kişiliği ve çalışkanlığıyla öne çıkan Cuper’in, Beşiktaş’tan gelecek teklife sıcak bakabileceği de düşünülüyor. Valencia’da iki kez Şampiyonlar Ligi Finali oynayan kurt hoca, Inter’le de başarıdan başarıya koşmuştu. Orduspor’un başına geçen tecrübeli çalıştırıcı, Mor-Beyazlılar’ı da kısa süre içerisinde ayağa kaldırmasını bilmişti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ