Haber 16

İstanbul bugün yeşil-beyaz

İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında oyanacağı maç için Bursa’dan 300 adet otobüs kaldıran yeşil-beyazlı taraftarlar İstanbul’a adeta akın etti.

İstanbul bugün yeşil-beyaz
  • Son Dakika / Spor
  • 26 Mart 2010
  • İstanbul bugün yeşil-beyaz için yorumlar kapalı
  • 295 KEZ OKUNDU

Bursasporlu yaklaşık 20 bin taraftar, bugün İstanbul Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı için İstanbul’a akın etti. Sabahın erken saatlerinden itibaren Bursa Atatürk Stadyumu önünde toplanmaya başlayan yaklaşık 10-12 bin Yeşil-beyazlı taraftar, takımlarını şampiyonluk yolunda yalnız bırakmadı. Belediye, Bursaspor Kulübü ve işadamları tarafından tahsis edilen yaklaşık 300 otobüse binmek için adeta birbirleriyle yarışan taraftarlar, Bursa’da tarihi bir güne imza attı.


Takımlarının şampiyon olacağına gönülden inandıklarını belirten yeşil beyazlı taraftarlar, stadyum önünü karnaval alanına çevirirken genci, yaşlısı otobüslere binebilmek için yoğun çaba sarf etti.


Taraftarların yoğun ilgisi sebebiyle birçok taraftar ayakta yolculuk etmek zorunda kalırken, Bursaspor taraftar kafilesinin, Yalova’ya oradan da deniz otobüsleriyle İstanbul’a gideceği öğrenildi. Bursa’da adeta nefeslerin tutulduğu maç öncesinde birçok işadamının da, çalışanlarını otobüslerle İstanbul’a gönderdiği bildirildi. Yaklaşık 5-6 bin kişinin de deniz otobüsü ve kendi özel araçlarıyla İstanbul’a hareket ettiği belirlendi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ