Haber 16

İşte İnegöl’de ki olayların sebebi!

İnegöl’ü birbirine katan olayla ilgili pek çok neden tartışılırken en yetkili ağız İçişleri Bakanı olayların nedenini açıkladı.

İşte İnegöl’de ki olayların sebebi!

İnegöl’de doğulu gençlerle ilçe sakinleri arasında yaşanan ürkütücü olaylar İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın büyük tepkisine neden oldu.

Olayları referandumla ilişkilendiren  Atalay, “Hiçbir yerde bu tür istismarlara, bu tür provokasyonlara müsaade etmeyeceğiz. Çok şiddetli gideceğiz üzerine.Özellikle bu halk oylaması sürecinde bu tür bazı şeylerin olabileceğini tahmin etmek zor değil” dedi.

Bakan Atalay, Reform İzleme Grubu 21. toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İnegöl’de yaşanan olaylarla ilgili bir soru üzerine Bakan Atalay, şunları kaydetti:
”Hiçbir yerde bu tür istismarlara, bu tür provokasyonlara müsaade etmeyeceğiz. Çok şiddetli gideceğiz üzerine. Özellikle bu halk oylaması sürecinde bu tür bazı şeylerin olabileceğini tahmin etmek zor değil. Tabii biz de o konular üzerinde hassasız.

İZİNLER KALDIRILDI

Vatandaşlarımıza şunu söylüyoruz; kaymakamlarımızın, valilerimizin, emniyet birimlerimizin hepsinin izinleri kaldırılmıştır. Güvenlik birimlerimiz, çok daha hassas ve dikkatli çalışıyorlar. Güvenlik açısından bütün dileğimiz bu halk oylaması sürecinde çalışma yapacak herkesin çalışmasını rahatça, güvenlik ve huzur içinde yapmasını sağlayacağız. Hem de bütün vatandaşlarımızın hiçbir endişe ve korku olmadan sandığa gitmesini sağlayacağız, çok yoğun bir çalışmamız var.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ