Haber 16

“Kadıköy’de marş söyleyecektik”

“Aksi bir karar çıksaydı da planımız hazırdı; takım olarak sahaya çıkacak, boş tribünleri selamlayarak 3 kez Türk Sporu için sağol çekecek ve Galatsaray Marşı’nı hep bir ağızdan söyleyerek Florya’ya dönecektik”

“Kadıköy’de marş söyleyecektik”
  • Son Dakika / Spor
  • 16 Mayıs 2012
  • “Kadıköy’de marş söyleyecektik” için yorumlar kapalı
  • 297 KEZ OKUNDU

Galatasaray-"Kadıköy'de marş söyleyecektik"

Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst maç günü büyük sıkıntı yaşadıklarını ancak kupayı alıp, Florya’ya doğru yola çıktıkları zaman rahat bir nefes aldıklarını belirtti. Eğer kupa verilmeseydi protesto için Dürüst müthiş bir rota çizmişti; Galatasaray Marşı. FANATİK’e yaptığı açıklamada, uzun süren konuşmalar neticesinde Saracoğlu Stadı’nda şampiyonluk kupasını alabildiklerini belirten Dürüst, “Önce bize kupayı vermeyelim dediler, sonra soyunma odası dediler, sonra stadın içinde bir salonda teklif ettiler. Ancak Galatasaray olarak kararlıydık, o kupayı terimizin aktığı yeşil çimlerin üzerinde gerektiği gibi alacaktık. Federasyon yetkilileri valilik izin vermiyor diyerek kupa töreninin yapılmasına vize vermiyorlardı. Sonraki gelişmeleri biliyorsunuz, sonuna kadar hakettiğimiz sevincimizi Şükrü Saracoğlu Stadı’nın çimlerinde doyasıya yaşadık” dedi.

‘Bir ara teslim ederlerdi!’

Bazı şeyler için inisiyatifin ellerinde bulunmadığına da dikkat çeken Dürüst, “Kararı beklerken bir an bile karamsarlık yaşamadık. Hep moralimizi yüksek tuttuk. ancak yine de kararı verecek biz değildik. Bu işlerle ilgili yetkililer çalışmalarını yapıyorlardı. Aksi bir karar çıksaydı da planımız hazırdı; takım olarak sahaya çıkacak, boş tribünleri selamlayarak 3 kez Türk Sporu için sağol çekecek ve Galatsaray Marşı’nı hep bir ağızdan söyleyerek Florya’ya dönecektik. Fiziki anlamda kupayı almayacaktık, bir ara müzemize teslim ederlerdi” diyerek sözlerini tamamladı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ