Haber 16

Kentsel Dönüşüm start aldı

Ağrı’da, Kentsel Dönüşüm programına alınan 4 mahalleden Fırat Mahallesi’nde proje start aldı.

Kentsel Dönüşüm start aldı

Yıkım bölgesine Ağrı Belediyesi Meclis üyeleri ile birlikte gelen Belediye Başkanı Hasan Arslan, yıkım öncesi proje hakkında bilgiler verdi. Ağrı’nın değişim projesinin start aldığını belirten Başkan Arslan “Verdiğimiz sözlerden bir tanesinin daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Fırat Mahallesi 1. etap projesini başlatıyoruz. Allah ilimize hayırlı uğurlu etsin. İlk evimizi yıkarak projemizi başlatıyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından ilk ev Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın vurduğu kazma ile yıkıldı. Belediye Meclis Üyelerinin sırasıyla kazma ile başlattıkları yıkım daha sonra kepçelerle devam etti. Yıkımların bayrama kadar devam edeceği bayram sonrası TOKİ tarafından ilk altı blokun yapımına başlanacağı açıklandı.

Yapılan törene Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın yanı sıra Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kentsel Yenileme Uzmanı Eyüp Can, Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Çelik, İbrahim Kösedağ, Belediye Meclis üyeleri, Ağrı Belediyesi Kentsel Dönüşüm Sorumlusu Ömer Faruk Yücel ve vatandaşlar katıldılar.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ