Haber 16

Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman başlayacak?

Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman başlayacak 2012 ve 2013 yeni sezon? Bu sorunun cevabını dizinin hayranları çok merak ediyor. İşte Kurtlar Vadisi Pusu’nun yeni bölümlerinin yeni kanalında başlama tarihi…

Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman başlayacak?



Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Sezon İlk Tanıtımı Yayınlandı:

 


 

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon yeni bölümleri için çekimleri başladı. Necati Şaşmaz’ın Mısır için yayınladığı mesajı dizide ki odasından yapması bize bunu anlamamızı sağlıyor.

 


 

Kurtlar Vadisi Pusu yine çok heyecanlı bir bölümle sezona veda etti. Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm yine izlenme rekorları kırdı. Son bölümde Polat Alemdar sürpriz bir şekilde ölümü seçti ve dizi bu ölüm sahnesiyle sonlandı.


Şimdi vadi hayranlarının aklında tek soru var acaba Polat Alemdar gerçekten öldü mü? Sanırım bu sorunun cevabını yeni sezonda alacağız?

 

Peki yeni sezonda Kurtlar Vadisi Pusu yayınlanacak mı? Kvp yeni sezon ne zaman başlayacak? Polat Alemdar gerçekten öldü mü? Tüm bu soruların cevabını yeniz sezon başladığında alacağız.  

 

Peki Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacak? Kurtlar Vadisi Pusu 2013 – 2014 yayın döneminde yeni sezonda yine yayınlandığı yeni kanalı ATV ekranlarında yer alacak.

 

Kurtlar Vadisi Pusu bu sezon 2013 – 2014 yıllarında 11. yılını kutlayacak. Kurtlar Vadisi Pusu 11. yılı yeni bölümlerinde ATV ekranlarında birbirinden heyecanlı bölümlerle yayınlanması bekleniyor.

 

Kurtlar Vadisi Pusu her yıl olduğu gibi bu yıl da perşembe akşamları yayınlanacak. Saat 20:00 itibariyle tekrarları 21:45 te yeni bölümü yayında olacaktır.

 

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümleri başlama tarihi olarak eylül ayı düşünülmektedir. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon yeni bölümü 12 eylül 2013 perşembe günü yayınlanacaktır. Kurtlar Vadisinin yeni sezon ilk bölümü ATV ekranlarında eylül ayı ortalarında perşembe akşamları yayında. Yeni bölümde özellikle Polat Alemdar’ın ölüp ölmediği netleşecek ve ona göre bir senaryoyla yayında olacaktır.

 


 

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ