Haber 16

Metroda intihar eden kadının cesedi 3 saatte çıkarıldı

Taksim Metrosu’nda intihar eden kadının Şermin Kalkan olduğu tespit edildi. Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen kadının cansız bedeni yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından sıkıştığı yerden çıkarıldı

Metroda intihar eden kadının cesedi 3 saatte çıkarıldı
  • Gündem / Son Dakika
  • 16 Ekim 2012
  • Metroda intihar eden kadının cesedi 3 saatte çıkarıldı için yorumlar kapalı
  • 274 KEZ OKUNDU
Taksim Metrosu’nda intihar eden kadının Şermin Kalkan olduğu tespit edildi. İstanbul’un Eyüp ilçesinde oturduğu ve bir seneden beri psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Kalkan’ın cansız bedeni yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından sıkıştığı yerden çıkartılarak Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.
 
Olay, dün akşam saatlerinde Taksim Metrosunda meydana geldi. İddialara göre 39 yaşındaki Şermin Kalkan saat 17.15 sıralarında metroya indi. Yaklaşık yarım saat metroda bekleyen Kalkan saat 17.45’te kendini trenin altına bıraktı. Kalkan’ın raylara atladıktan sonra raylara uzandığını ve bu şekilde trenin üzerinden geçti. Çevredekiler durumu hemen itfaiye,sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri Kalkan’ı çıkarmak için hemen çalışmalara başladı. Ancak trenin altında sıkışan Kalkan yaklaşık üç saat sonra sıkıştığı yerden çıkarıldı.
1 SENEDİR PSİKOLOJİK SORUNLARI VARMIŞ
Taksim Metrosunda intihar eden Şermin Kalkan’ın Eyüp ilçesinde oturduğu ve bir seneden beri psikolojik sorunları olduğu öğrenildi. Kalkan’ın cansız bedeni Olay yeri inceleme ekipleri tarafından incelendikten sonra cenaze aracıyla saat 23.00 sıralarında Adli Tıp morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili görgü tanığı, ’Kadının biri intihar etmiş. Araya sıkışmış. İtfaiye,doktorlar, hemşireler orada çıkarmaya çalışıyorlar. Bana da teknik arıza var diyorlar. İnsanları koyun zannediyorlar. Kandırmaya çalışıyorlar. Yarım saat metro bekledik. Bir tane geldi binemedik, sonra yine geldi yine binemedik.İade biletlerimizi aldık. Metro şu an çalışıyor ama yoğunluktan binemedik.’ Şeklinde konuşurken metroya binmek isteyen vatandaşlar metroyu kullanmadıklarını söyledi.
 
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ