Haber 16

Milliler Türkiye’yi gene sevindiremedi

Ve büyük gün geldi çattı. Euro 2012 play-off ilk maçında Türkiye, TT Arena’da Hırvatistan’ı ağırlıyor. Tarihi maçın muhtemel kadroları şöyle.

Milliler Türkiye’yi gene sevindiremedi
  • Son Dakika / Spor
  • 12 Kasım 2011
  • Milliler Türkiye’yi gene sevindiremedi için yorumlar kapalı
  • 271 KEZ OKUNDU

TT Arena’da saat 21.05’te başlayacak ve Star TV’den naklen yayınlanacak maçı Almanya Futbol Federasyonu’ndan Felix Brych yönetecek. Brych’ın yardımcılıklarını Thorsten Schiffner ve Mark Borsch yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Florian Meyer.


Maçın rövanşı 15 Kasım Salı günü Zagreb’de yapılacak ve Polonya ile Ukrayna’nın ortaklaşa düzenleyeceği 2012 Avrupa Şampiyonası finallerine gidecek ekip belli olacak.

MUHTEMEL 11’LER

STAT:
TT Arena
SAAT: 21:05
HAKEM: Felix Brych (Almanya)
YAYIN: STAR TV, Haber7 (Canlı anlatım)

TÜRKİYE: Volkan, Servet, Egemen, Hakan Balta, Mehmet Topal, Sabri, Emre, Hamit, Arda, Selçuk İnan, Burak
Teknik Direktör: Hiddink

HIRVATİSTAN: Pletikosa, Vida, Schildenfeld, Simunic, Pranjic, Srna, Dujmovic, Modric, Rakitic, Mandzukic, Eduardo
Teknik Direktör: Bilic


Hırvatistan Milli takımı teknik direktörü Slaven Bilic, maçın ardından yaptığı açıklamada sonuca şaşırdığna belirtti. Ama Hırvat çalıştırıcı elemeyi geçeceklerinden emin…

Hırvatistan Mili takımı teknik direktörü Slaven Bilic, Avrupa Şampiyonası play-off maçında 3-0 kazandıkları mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. Açıklamasına skorun şaşkınlığı ile başlayan Bilic; “Böyle bir stadyuma geliyorsanız kimse bu skoru bekleyemezdi” ifadelerini kullandı.


Genç teknik adam “Türkiye’nin bizim gibi duygusal bir takım olduklarını biliyorduk. Erken bir gol bulduk. Bunun bizimi için avantaj olacağını da biliyorduk Futbol asla düdük çalmadan bitmez. Maç yine de bitmedi. Devre arasında bir gol daha bulmaya çalışmalıyız dedik. Türkiye ilk yarıda pas yapmaya çalıştı ancak ikinci golü biz bulduk” dedi. Hırvat teknik adam; “Türkiye’de olduğu gibi 2. karşılaşmada bizim de bazı oyuncularımız olmayacak. Bitmiş olmasını diliyorum ancak bir 90 dakika daha olacak” sözleri ile konuşmasını noktaladı.
Arda ile Bilic Saha’da Birbirlerine Girdi



Her bakımdan çok kötü bir maç çıkaran Türk Milli Takımı’nın performansı, istatistiklere de yansıdı.


Maç boyunca sadece 3 şut çekebilen ay yıldızlı futbolcular, bunlarda da kaleyi isabet ettiremedi.


Hırvatistan ise 15 şutta 8 kez çerçeveyi tutturdu, bunlardan 3’ünü gole dönüştürdü.


Arda-Bilic gerginliği


Maçın 9’uncu dakikasında milli futbolcu Arda Turan ile Hırvatistan Teknik Direktörü Slaven Bilic arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.


Taca çıkan topu Hırvat teknik adam eline alırken, atışı bir an önce kullanmak isteyen Arda, meşin yuvarlağı almak için hamle yaptı. Arda, bu sırada Bilic’in topu bırakmamasına tepki gösterdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ