Haber 16

Öğretmenlere büyük müjde

Geçen hafta bir konuşması sırasında, atama isteyen öğretmenle tartışma yaşayan Başbakan Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, mazeret atamalarına ilişkin müjde verdi

  • Gündem / Son Dakika
  • 30 Ocak 2013
  • Öğretmenlere büyük müjde için yorumlar kapalı
  • 371 KEZ OKUNDU

Öğretmen atamalarıyla ilgili konuşan Erdoğan, “Öğretmenlerin mazeret atamaları yılda bir kez yapılıyordu. Biz bu yıl şubat ayında da sağlık ve eş durumlarına bakılarak öğretmenlerin mazeret atamalarını gerçekleştireceğiz. Şubat dönemi mazeret atamasına ilişkin ayrıntılar öğleden sonra duyurulacak” dedi.

‘OYUNU DA AL GİT’ TARTIŞMASI

Bu arada, geçen hafta yaşanan bir olayda, eşi için atama isteyen bir öğretmenin, Başbakan Erdoğan’ın konuşması sırasında bu talebini yüksek sesle dile getirmesi ve ardından gözaltına alınması büyük tartışma yaratmıştı.

Gaziantep 3’üncü Organize Sanayi Bölgesi’ndeki açılış sırasında kalabalık arasında bulunan 30 yaşlarında bir kişi, “Öğretmenler Şubat’ta atama bekliyor” diye bağırdı. Bunu duyan Başbakan Erdoğan, “Kusura bakmayın. Ne söylediysek o olur, başkası olmaz” diye yanıt verince aynı kişi, “Atama yoksa oy da yok” diye devam etmişti.

Başbakan bu sözlere karşılık, “Sağol. O oy senin olsun. Biz böyle spekülasyonlara gelmeyiz. Al oyunu kendine sakla tamam. Sen vermen gereken yere ver. Bize kimin oy vereceği belli, bak burada görüyorsun. Sen kendine sakla” dedi. Bu kişi de polislerce salondan çıkarılarak gözaltına alınmıştı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ