Haber 16

Polis dizi çekimini gerçek sandı!

Üsküdar’da Akasya Durağı Adlı Televizyon Dizisi Çekimi Sırasında Polis Soygunu Gerçek Sandı.

Polis dizi çekimini gerçek sandı!

Üsküdar’da Akasya Durağı adlı televizyon dizisi çekimi sırasında büyük bir tehlike atlatıldı. Senaryo gereği kuyumcu soygunu sahnesi canlandıran oyuncuları gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ilk gelen polis ekibi, kar maskeli soygunculara silah çekti. Ölümle burun buruna gelen oyuncular, uzun süre olayın şokunu atlatamadı.

”Akasya Durağı” adlı televizyon dizisinin Üsküdar’daki çekimleri sırasında, senaryo gereği yapılan kuyumcu soygunu sahnesini gerçek sanan vatandaşların ihbarı polisi alarma geçirdi.

Özel bir televizyon kanalında yayımlanan televizyon dizisi için senaryo gereği dizi ekibi Üsküdar Çengelköy Natoyolu Caddesi üzerindeki bir kuyumcuda, soygun sahnesi çekimi yaptı. Senaryo gereği, kuyumcudan altın alan kar maskeli 4 soyguncu ile kuyumcu arasında silahlı çatışma sahnesi çekimlerini gören bazı vatandaşlar, ”155” hattına ihbarda bulundu.

Kısa sürede olay yerine gelen çok sayıda polis, başlarında kar maskesi bulunan soyguncuların kaçmak üzere olduğunu görünce silahlarını çekerek, Oyunculara doğrulttu. Dükkana giren Oyuncuları takip eden polis, kameraları görünce olayın dizi çekimi olduğunu anladı.

Oyuncuların ellerindeki kuru sıkı silahları da inceleyen ekipler, daha sonra tutanak tutarak, olay yerinden ayrıldı.

Gerçek soygun yapıldığını sanan polisler, mermileri namluya vererek ateş etmek üzereyken ‘oyuncuların dizi çekildiğini söylemesi üzerine’ durum anlaşıldı. Oyuncu ve dizi ekibinin büyük tehlike atlattığı olay sırasında soyguncu kılığındaki 4 oyuncu, kendilerine silah doğrultan polisi dizi çektiklerine inandırmakta güçlük çekti. Bir süre sonra dizi çekildiğine ikna olan polis, silahlarını indirince ölümle burun buruna gelen oyuncular adeta şoka girdi.

Ölümden dönen soyguncu rolündeki oyunculardan Fatih Bekir Çavuşoğlu, “İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Polisler bize silah çekince neye uğradığımızı şaşırdık. Hala olayın şokundayım. Dizlerim titriyor. Büyük tehlike atlattık.” dedi. Görgü tanığı kuaför Hamza Kırlaroğlu ise, “Kısa sürede çok sayıda ekip geldi. Silah çektiler. Bir anda çatışma çıkacak sandım. Ama çekim olduğunu anlayınca ortalık yatıştı.” şeklinde konuştu.

Yaşanan karmaşa üzerine sahne çekimini iptal eden set ekibi, bir başka sahnenin çekimi için olay yerinden ayrıldı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ