Haber 16

Rüyada Can Çekişmek ne Anlama Gelir?

Bir kimsenin rüyasında can çekiştiğini görmesi; o kimsenin uzun ve mesut bir hayat yaşayacağına yani ömrünün uzun olacağına delalet eder.

Rüyada Can Çekişmek ne Anlama Gelir?

Bir kimsenin rüyasında can çekiştiğini görmesi; o kimsenin uzun ve mesut bir hayat yaşayacağına yani ömrünün uzun olacağına delalet eder. Bir kadının can çekiştiğini izlediğinizi görmek Kişinin rüyasında bir kadının can çekiştiğini izlemesi; o kimsenin yüksek bir mertebeye nail olacağına veya çok yakında bir çocuğunun dünyaya geleceğine delalet eder. Çocuğunuzun can çekiştiğini görmek Rüyanızda çocuğunuzun can çekiştiğini görmeniz; bir tanıdığınızdan sevindirici bir haber alarak neşeleneceğinize ya da genç bir ahbabınızdan hiç beklemediğiniz bir yardım göreceğinize işarettir. Birçok kişilerin can çekiştiklerini görmek Rüyanızda birçok kişilerin can çekiştiklerini görmeniz; iş hayatınızda büyük imkân ve fırsatlar elde ederek kazançlı işler yapacağınıza veya eğer bekâr iseniz arzunuza göre güzel bir evlilik yapacağınıza işaretle yorumlanmaktadır.
Rüyada Can Çekişmek görmek ilgili öncelikli olarak bazı bilgiler vermek istiyoruz.

Rüyanızı kötü kimselerle paylaşmayın. Eskiler rüya su gibidir nasıl tabir olunursa o şekle girer derler. Rüyalar çeşit çeşittir. Eğer (Can Çekişmek) rüyayı gördükten sonra uyandığınızda içinizde bir korku hissi varsa Ya rabbi bu rüyanın şerrinden sana sığınıyorum şeklinde dua edebilirsiniz. Tabir işi özel bir ustalık ister. Geçmişten günümüze Ülkemizde ve dünyada çok fazla sayıda tabirci vardır. Bu nedenle rüyalarınızla ilgili tabirleri kendi hissiyatınıza da başvurmalısınız. Can Çekişmek için Tabire bakarken size en uygun özellikte tabirlere bakmanızı tavsiye ediyoruz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ