Haber 16

Rüyada Doktor Görmek ne Anlama Gelir?

Rüyada Doktor görmek; bir alime delalet eder. Müftü ve alimi görmek doktora delalet ettiği gibi yorumlanabilir. Rüyada doktor görmek İslami tabircilere göre, Vaaz ve nasihate tesirli olan vaiz, din ve dünya işlerini düzelten hakim ve müftüye, öğretici kimselere işarettir.

Rüyada Doktor Görmek ne Anlama Gelir?

Rüyada doktor olmak, hasta için şifa bulmak bedeni rahatsızlıklardan kurtulmak, Rüyada doktora gitmek beklediği bir şeyin kendi lehine sonuçlanması, Rüyada doktorla konuşmak içini rahatlatacak bir haber yada sürpriz demektir. Rüyada doktora gitmek dert, hastalık, üzüntü ve kederi varsa şifa bulmak, borçlu ise borçtan halas olmak ile tabir edilir.

İslami Tabirleri; doktor rüyası, İslami kaynaklara göre, nasihat ve söz tavsiye ve hoş görülü kimse ile tabir edilir. Rüyada kadın sağlık doktoru görmek, evli ise ve çocuğu olmamışsa yakın zamanda olacağına işaret eder.

Diyanet Yorumları; rüyada doktor diyanet tabirlerinde hanım, iyi ahlaklı eş ve güzel geçime delalet eder. Rüyada estetik doktoru görmek çevresinin güzelleşmesine, arkadaşlarının artmasına işaret eder.

İmamı Nablusi (r.a) diyor ki; rüyada bir çok şekilde farklı doktor türleri görülebilir ama genel olarak aynı şekilde tabir edilir. Nasihat ve hoş görülü söze ve iyi konuşan, insanları telkin eden adama delalet eder.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ