Haber 16

Rüyada Kaybolmak ne Anlama Gelir?

Rüyada kaybolduğunu gören kişinin duygusal olarak yorgun olduğu, kafasının ve hislerinin de karışmış olduğu anlamına gelir.

Rüyada Kaybolmak ne Anlama Gelir?

Rüyada kaybolmak hayat çizgisinin kayması ve değişmesi olarak tabir edilir. Bir kimse rüyasında herkesin olduğu bir yerde kaybolduğunu görürse eğer, yer değişikliği yapacağı anlamına gelir.
Yeni bir eve ya da yeni bir şehre yerleşmeye karar verebilir. Rüyada birinin kaybolduğunu görmek, gelişi güzel ya da hasbel kader yaşayan kişiye delalet eder. Bu kişi hayatın anlamını sorgulamadan, önemini kavramadan günü birlik yaşayan, kendini kaderine bırakmış kimse şeklinde ifade edilir. Bir kimse rüyasında özel eşyalarının kaybolduğunu görürse malı eksilir. Rüyada ziynet eşyalarından birinin kaybolduğunu gören kişi bir beladan ya da kötü bir kazadan son anda kurtulacak demektir.
Rüyada Yolunu Kaybetmek
Rüyada yolunu kaybeden kişi hak yolundan ayrılmış, dinin emir ve buyruklarına değil de hurafelere sarılmış kimse olarak yorumlanır.
Rüyada Kaybolduğunu Görmek
Rüyada kaybolduğunu gören kişi büyük bir duygusal çöküntü yaşıyor demektir. Bu kişi kendini salmış, yaşadığı çöküntü nedeni ile sağlıklı kararlar veremez olmuştur. Bu nedenle kendisi için doğru olanları da kestiremez diye tabir edilir.
Rüyada Kaybolmak Evini Bulamamak
Rüyada kaybolup evini bulamayan kişi, işlerinde kararsız kalmış demektir. Bu kişinin kafası da oldukça karışmıştır.
Rüyada Denizde Kaybolmak
Rüyada denizde çok açılıp ufukta görünmez olmak iyi değildir. Büyük bir kayıp nedeni ile büyük bir yıkım yaşanacağı anlamına gelir.
Rüyada Elbiselerini Kaybetmek
Rüyada elbiselerini kaybetmek rüyanın aksine hayırlara işaret eder. Rüyasında elbiselerinin kaybolduğunu gören kişinin başında bazı uğursuzluklar ve kara bulutlar dolaşıyordur ama kendisine değmeyecek demektir. Yani rüya sahibinin bir tehlikeye çok yaklaşıp hiçbir zarar görmeden sıyrılacağı anlamına gelir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ