Haber 16

Şampiyon Timsah Cimbom karşısında!

Lige Sivasspor yenilgisiyle başlayan Galatasaray, Ali Sami Yen’de Şampiyon Bursaspor ile kozlarını paylaşıyor…

Şampiyon Timsah Cimbom karşısında!
  • Son Dakika / Spor
  • 22 Ağustos 2010
  • Şampiyon Timsah Cimbom karşısında! için yorumlar kapalı
  • 284 KEZ OKUNDU


Son dönemde sergilediği performansla hayal kırıklığı yaratan Galatasaray için bu akşam 21.00’de başlayacak olan Bursa karşılaşması büyük önem taşıyor. ‘Son Şampiyon’ ise deplasmanda kazanarak, ne kadar iddialı olduğunu göstermek istiyor.


Bu karşılaşmayı bu kadar önemli kılan nokta, Galatasaray’ın son haftalarda sergilediği kötü futbol ve aldığı başarısız sonuçlar. Sarı-Kırmızılılar’da Bursaspor karşısında alınacak kötü bir sonuç, taşları yerinden oynatacak.

Taraftar, Karpaty Lviv maçının ilk yarısında protestolara başlamıştı. Tribünlerin bu kadar erken tepki göstermesi, işlerin yolunda gitmediğinin en büyük işaretlerinden biri.

Galatasaray camiasında, Rijkaard için Bursaspor ve Karpaty rövanşının son şans olduğu, bu karşılaşmalardan sonra belki de Hollandalı’nın görevine son verileceği konuşuluyor. Futbolcular da büyük baskı altında. Geçtiğimiz sezon iki maçta da yenemedikleri Bursaspor karşısında mutlaka kazanmaları gerektiğinin farkındalar.


Yeniden 3’lü orta saha
Frank Rijkaard’ın bu mücadelede yeniden 3’lü orta sahaya döneceği ve bu bölgede Ayhan, Barış ve Mustafa Sarp’a görev vereceği öğrenildi. Hollandalı çalıştırıcının kaleci tercihini ise Ufuk Ceylan’dan yana kullanması bekleniyor. Ancak yediği hatalı gollere rağmen Aykut’a şans vermeye devam eden Rijkaard’ın yine böyle bir seçim yapması da sürpriz olmaz.


Bursa 18 yıldır kazanamıyor
Lige Konyaspor galibiyetiyle başlayan Bursaspor, Ali Sami Yen Stadı’ndaki son galibiyetini tam 18 yıl önce almıştı. Yeşil-Beyazlılar, hem bu şanssızlığa son vermek, hem de bu sene de şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını göstermek için galip gelmenin hesaplarını yapıyor. Saat 21.00’de başlayacak olan mücadeleyi Abdullah Yılmaz yönetecek.


Ekiplerin muhtemel 11’leri…

GALATASARAY: Ufuk Sabri (Ali) Neill Servet Hakan (Serkan) Ayhan Mustafa Barış Arda Kewell Baros

T.Direktör: Frank Rijkaard


BURSASPOR: İvankov A.Tandoğan Ömer Stepanov Vederson Volkan Ergiç Hüseyin Çimşir Ozan İpek Nunez Sercan

T.Direktör: Ertuğrul Sağlam


Stat: Ali Sami Yen
Saat: 21:00
Yayın: Lİg Tv
Hakem: Abdullah Yılmaz



BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ