Haber 16

Sarıgül devam dedi!

Sarıgül’ün mitingleri iptal ettiği, TDH’den CHP’ye toplu katılımlar olduğu haberleri aldı yürüdü. TDH açıklama yaptı.

Sarıgül devam dedi!
  • Politika / Son Dakika
  • 28 Mayıs 2010
  • Sarıgül devam dedi! için yorumlar kapalı
  • 332 KEZ OKUNDU


CHP’nin başına Kemal Kılıçdaroğlu’nun gelmesinden sonra TDH’nin Anadolu örgütlerinden üst üste ‘topluca CHP’ye katıldılar’ haberleri gelmeye başladı. Hatta Mustafa Sarıgül’ün de tüm mitinglerini iptal ettiği, CHP’ye katılım için ortamı kokladığı da söylentiler arasındaydı.


Tüm bu iddialar söylentide kaldı.


Çünkü bugün Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Basın Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamada, bazı basın organlarında, Türkiye Değişim Hareketi’nin çalışmalarını durdurduğu, planlanan mitinglerin iptal edildiği, CHP’deki gelişmelerin izleneceği ve önümüzdeki günlerde CHP’ye katılım olabileceği yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, “Çalışmalarımız aynı kararlılıkla sürmektedir” denildi.

TDH ÇALIŞMALARINI AYNI KARARLILIKLA SÜRDÜRÜYOR, MİTİNGLERE DEVAM!

Açıklamada, “TDH Genel Sekreteri Hasan Aydın’ın, bir haber ajansına verdiği demeçte CHP yönetimine yönelik başarı dileklerinde bulunmuş olması, ne yazık ki bazı basın organlarında kamuoyu tarafından yanlış anlaşılabilecek şekilde yer almıştır. Türkiye Değişim Hareketi çalışmalarını aynı kararlılıkla sürdürmektedir. Türkiye’nin her noktasında halkımızla buluşmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki Pazar günü Ümraniye İlçe Merkezi’nin açılışı daha önce planlandığı şekilde gerçekleştirilecektir” ifadelerine yer verildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ