Haber 16

Şehit ailesinin acı feryadı

Oğlu 2007 yılında askeri aracın kaza yapması sonucu şehit düşen baba ilgisizlikten yakındı.

Şehit ailesinin acı feryadı
  • Gündem / Son Dakika
  • 26 Ocak 2010
  • Şehit ailesinin acı feryadı için yorumlar kapalı
  • 297 KEZ OKUNDU

Ailenin 5 çocuğundan en küçüğü olan Jandarma Astsubay Fatih Demir, 2007 yılında Sungurlu Ankara Karayolu’nun 20’nci kilometresinde devriye görevini sürdürürken, askeri aracın kamyonla çarpışması sonucu ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit düşmüştü.

Kahramanmaraş’ın merkeze bağlı Suluyayla Köyü’nde yaşayan aile, oğullarının şehit düştüğü günden bu yana mağdur ve perişan olduğunu ifade ediyor. Oğlunu zor şartlarda, dağlarda çobanlık yaparak okuttuğunu anlatan baba Kerim Demir, oğlunun aylığının bir kısmını kendilerine gönderdiğini anlattı.

Oğlu şehit olduktan sonra kendileriyle fazla ilgilenilmediğini ifade eden Demir, “Arkadaşları aralarında para toplayıp yardımda bulunmuşlardı. Şu an mağdur ve perişanız. Eşim bronşit, ben de şeker hastasıyım. Çalışamıyorum. Bir çocuğum da pazarlarda hamallık yapıyor. Bize ayrımcılık yapılmasın. Oğlum her yerde göreve hazırdı. Şehit olmaya hazırdı. Bunu bana da söylerdi. Bize ayrımcılık yapılmasın. Maaş bağlanmasını, çocuğumuza da iş verilmesini istiyoruz. Bu konuda devletimizden destek istiyoruz.” dedi. Gözyaşlarını tutamayan anne Fatma Demir de yardım çağrısında bulundu.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ