Haber 16

Sierra’nın ölümünü ticarete döktüler

Fotoğraf çekmek için geldiği İstanbul’da cesedi bulunan ABD’li Sarai Sierra’nın ölümünü ailesi paraya çeviriyor. Önce, çektiği fotoğrafları satışa sundular, şimdi de hikayesini medyaya satıyorlar

Sierra’nın ölümünü ticarete döktüler
  • Gündem / Son Dakika
  • 07 Şubat 2013
  • Sierra’nın ölümünü ticarete döktüler için yorumlar kapalı
  • 269 KEZ OKUNDU

Fotoğraf çekmek için geldiği İstanbul’da kaybolduktan sonra sur dibinde cesedi bulunan Amerikalı turist Sarai Sierra’nın İstanbul’da bulunan eşi Steven Sierra, THY’ye ait bir uçakla New York’a döndü

New York JFK Havalimanı’nda, Saria Sierra’nın annesi ile kızkardeşi tarafından karşılanan Sierra ve Jimenez, havalimanı polisi eşliğinde, kendisini bekleyen gazetecilere gösterilmeden, ana çıkış yerine başka bir kapıdan çıkarıldı.
Türk medyasının yanı sıra Amerikan medyasının da peşinde olduğu Steven Sierra, havalimanından ayrıldıktan sonra gece geç saatlere kadar evine dönmedi. Sarai Sierra’nın cenazesi, eşi ve kardeşinin uçak ücretlerinin THY tarafından ödendiği bildirildi.
FOTOĞRAFLAR SATIŞA SUNULDU
Sarai Sierra’nın çektiği fotoğraflar, ailesi tarafından internette satışa çıkarıldı. İnternet sitesinde yer alan notta, bu şekilde cenaze masraflarının karşılanacağı belirtildi.
ABD MEDYASI STEVEN SİERRA’NIN PEŞİNDE
Amerikan medyası peşinde Amerikan medyası, fotoğraf makinası olmaksızın, fotoğraf çekmek için gittiği İstanbul’da, 21 Ocak’ta kaybolduğu belirlendikten sonra 9 gün sonra, Cankurtaran çevresinde surların dibinde cesedi bulunan Sarai Sierra’nın eşi Steven Sierra’nın peşine düştü.
Başta televizyon kanalları ve gazeteler olmak üzere, Steven Sierra’nın ağzından eşinin ölümü ile sonlanan Türkiye gezisine ilişkin gelişmeleri ve yaşanaları dinlemek, sorular yöneltmek için ABD medyasının peşine düştüğü Steven Sierra’nın, New York’a geri döndüğü gün habercilerden kaçması Sierra’nın, hikayeyi para karşılığında anlatmak için bir gazete yada TV kanalı ile anlaşmış olabileceği yorumlarına yol açtı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ