Haber 16

Sivil Polis dediler marjinal çıktı!

Vali Mutlu: Eylemcilerin sığındığı SDP binasında 70 kişi gözaltına alındı. Silah ve paralar da ele geçirildi..

Sivil Polis dediler marjinal çıktı!
  • Gündem / Son Dakika
  • 11 Haziran 2013
  • Sivil Polis dediler marjinal çıktı! için yorumlar kapalı
  • 282 KEZ OKUNDU

Taksim meydanı’nda polise taş ve molotof kokteyli atan göstericilerin, bayrak ve simgelerini taşıdığı Sosyalist Demokrasi Partisi’nin Beyoğlu’ndaki binasına polis girdi. Özel Harekat polisleri halen binada bulunuyor.


İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, operasyonla ilgili açıklamada bulundu. Mutlu, ‘Eylemcilerin sığındığı SDP binasında 70 kişi gözaltına alındı. Silah ve paralar da ele geçirildi’ diye konuştu.


O KİŞİ ULAŞ BAYRAKTAROĞLU


Sabah saatlerinde Taksim Meydanı’na yapılan polis operasyonu sırasında molotof ve havai fişek atanların sivil polis olduğu yönündeki iddialar yalanlandı.


Hüseyin Avni Mutlu, Taksim’deki müdahale sırasında motolof kokteyli atarken objektiflere takılan ve arka cebindeki şişkinlik nedeniyle polis olduğu iddiası ortaya atılan kişinin kimliğini twitter ‘dan açıkladı. Kişinin adının Ulaş Bayraktaroğlu’nu yazan Mutlu, “Taksim’de telsizli ve muhtemelen silahlı görüntüsü sosyal medyada paylaşılıp, polis olduğu iddia olunan kişi yakalandı. O SDP’li bir eylemci. Daha önce Devrimci Karargah operasyonunda 6 ay cezaevinde kalmış birisi. Polis diyenlere duyuruyorum, bilginize” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ