Haber 16

Spiker canlı da donakaldı!

CNN Türk ekranlarında yayınlanan ‘Bugün’ isimli programa Salim Uslu’nun eleştirileri damgasını vurdu.

Spiker canlı da donakaldı!



Canlı yayında sendika temsilcilerine bağlanarak yeni Anayasa taslağını konuşmak isteyen program sunucusu Seda Öğretir, Hak-İş Başkanı Salim Uslu tarafından protesto edildi.

Yayına telefonla bağlanan Kamu-Sen Başkanı Bircan Akyıldız konuşmasını tamamladıktan sonra program sunucusu Seda Öğretir, Ankara stüdyosunda bulunan Salim Uslu ve Ahmet Gündoğdu’nun birer cümle ile görüşlerine başvurmak istedi.

Takınılan bu tutuma sinirlenen Hak-İş Başkanı Salim Uslu, Anayasa taslağı ile ilgili hiç bir şey söylemeyeceğini belirterek,

“Herhalde telefonla konuşsaydım banada 4 kez söz hakkı doğardı. Oysa kurgunuz eğer bizi konuşturmamak adına kurulu ise, kusura bakmayın bir cümle ile ifade edemem. 4 kez Bircan Akyıldız’a söz vereceksiniz bana ilk soruyu sorduktan sonra bir daha dönmeyeceksiniz. Kusura bakmayın, çok yanlı bir program, çok başarılı olmadığını bu programın açıkca söyleyim. Biz bu Anayasa’ya nasıl baktığımızı söylemek üzere geldik ama siz buna imkan vermediniz. Daha çok Anayasaya niçin karşı çıkılmalı konusunda görüş belirten arkadaşlarımıza daha fazla konuşma fırsatı verdiniz. Doğrusu ben teessüflerimi bildiriyorum” diye konuştu.

SPİKER’İN DONUP KALDIĞI O ANLAR

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ