Haber 16

Tüzmen’in mecliste ki polemiğe yanıtı

“Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak. Herkes bu hatalarının cezasını mutlaka ödeyecek”

Tüzmen’in mecliste ki polemiğe yanıtı
  • Politika / Son Dakika
  • 25 Haziran 2010
  • Tüzmen’in mecliste ki polemiğe yanıtı için yorumlar kapalı
  • 271 KEZ OKUNDU

Eski Devlet Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Kürşad Tüzmen, ”Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak. Biz bir ölür, bin diriliriz. Herkes bu hatalarının cezasını mutlaka ödeyecek” dedi.

”İYİ Kİ MECLİS’TE YOKTUM”
Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Tüzmen, bir gazetecinin dün TBMM Genel Kurulu’nda yaşanan gerginlikle ilgili görüşlerini sorması üzerine şunları söyledi:

”Şunu söylemek gerekir ki iyi ki Meclis’te yoktum. İkincisi, arkadaşlarım Meclis’teki görüşmelerle ilgili tutanakları bana ilettiler. Okudum. Benim ne söylediğim ortada, ben söyleyeceğimi söyledim. Tabii Meclis’te çeşitli görüşmeler olmuş, sonunda hatasını fark edenler özürlerini dilemişler. Bence olay kapanmıştır. Biz bundan sonraya bakalım. Sonuçta herkesin ne dediği ortada, kelimeler, cümleler çok açık. Baktım görüşmeler sırasında da değerli arkadaşlarım, bizim gerçekten orada olmadığımız halde bizim adımıza son derece güzel konuşmalar yapmışlar, güzel cevaplar vermişler. Kendilerine de teşekkür ediyorum. Demek ki partimizin içindeki arkadaşlar da yapılan bir haksızlık varsa onun önüne anında geçerek Türkiye’nin istikrarını korumak için ellerinden geleni yapıyorlar.”

Bir gazetecinin, Elazığ’ın Karakoçan’a bağlı Yoğunağaç köyü kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 2 askerin şehit olduğunu anımsatması üzerine Kürşad Tüzmen, şöyle konuştu:

”Başımız sağolsun. Bu şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak. Biz bir ölür, bin diriliriz. Herkes bu hatalarının cezasını mutlaka ödeyecek. Türk tarihi, Türk milleti sadece Cumhuriyet tarihi değil ki binlerce yıllık bir tarih. Biz binlerce yıldır, 4 bin yıldır devlet olabilen bir ülkeyiz, milletiz. 4 bin senelik devlet geçmişimiz var.”

Tüzmen, herkesin ekmeğini yediği, suyunu içtiği ülkenin bayrağına sahip çıkması durumunda sorunun kalmayacağını belirtti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ