Haber 16

Ülke benimle şahlanacak

Kendisine “memur kemal” diyenlerin baltayı taşa vurduğunu söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine güvenenlerin umutlarını boşa çıkarmayacağını söyledi ve şaha kalkma garantisi verdi.

Ülke benimle şahlanacak
  • Politika / Son Dakika
  • 25 Şubat 2011
  • Ülke benimle şahlanacak için yorumlar kapalı
  • 310 KEZ OKUNDU

 

Kendisine “memur kemal” diyenlerin baltayı taşa vurduğunu söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bana güvenenler ülke nasıl şaha kalkıyor görecek” dedi.


Memur olmakla gurur duyduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu şöyle konuştu: Memuru küçümsemek, halkı yok saymaktır… Bazıları bunu yaparken, baltayı taşa vurduğunun farkında değil.”


Kemal Kılıçdaroğlu Sözcü gazetesine verdiği röportajda çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
Halkın kendisine güvenmesini isteyen Kılıçdaroğlu, “Geçmişime bakın, ben hep dürüst oldum. Bundan sonra da olacağım. Halkıma her konuda hesap vermeye söz veriyorum” dedi.


CHP Lideri, SGK Genel Müdür’üyken Türkiye Cumhuriyeti Devleti bütçesinden sonra en büyük bütçeyi yönettiğini ve “yılın bürokratı” ödülüne layık görüldüğünü hatırlatarak şunları kaydetti: “Benim geçmişime baksınlar. Milletvekili seçildiğim gün, malvarlığımı kamuoyuna açıkladım. Yani, ben hep dürüst oldum. Dürüst çalışmaya, halkıma her zaman, her konuda hesap vermeye söz veriyorum. Eğer bana güvenirlerse, göreceklerdir tabloyu, Türkiye nasıl şaha kalkıyor göreceklerdir”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ