Haber 16

FB’den Yargıtaya Fotoğraflı Göndermeler

Yargıtay’ın şike kararını açıklamasının ardından Fenerbahçe Kulübü de Instagram hesabından konuyla ilgili fotoğraflar paylaştı.

FB’den Yargıtaya Fotoğraflı Göndermeler
  • Gündem / Son Dakika
  • 20 Ocak 2014
  • FB’den Yargıtaya Fotoğraflı Göndermeler için yorumlar kapalı
  • 290 KEZ OKUNDU

Fenerbahçe, Yargıtay’ın şike kararı verdiği 4 karşılaşmanın fotoğraflarını Instagram’dan yayınlayarak tepkisini gösterdi.

Fotoğraflarda maçlardaki şike söylemine karşın yaşanılanlar imalı bir şekilde şöyle anlatıldı…

1-Karşılaşmanın ne kadar stresli geçtiğine vurgu yapılıyor. Paylaşılan fotoğraf Stoch’un attığı gol sonrası yaşanılan sevinçteki gözyaşları. Başarılı oyuncu attığı golün ardından yaşadığı stres nedeniyle gözyaşlarına hakim olamayıp stresten ağlıyor.

2- Bu karşılaşma için gösterilen fotoğrafta Karabükspor kalecisi Tomiç’in, ligde bir iddiaları olmamalarına rağmen son anlarda gol aramak için ileri çıkması gösteriliyor. Volkan ile Tomiç tartışıyor. Volkan Demirel o meşhur, “Sen burada ne arıyorsun ulan” cümlesini meslektaşı Tomiç için kullanıyor.

3- Cüneyt Çakır’ın penaltı verdiği bir fotoğraf tercih edilmiş. Burada vurgulanmak istenen şey Ankaragücü’nün o gün Çakır’ın verdiği penaltı ve kırmızı kart sonrası 10 kişi kalmasınının ardından 0-0 giden maçın değiştiği. Yani, “Şike varsa Cüneyt Çakır bunun neresinde?” diye soruluyor.

4- ŞAMPİYONLUK MAÇI KOLAY GEÇMEDİ

Paylaşılan fotoğrafta Fenerbahçeli futbolcuların üçüncü golü kalelerinde gördükten sonra kendi aralarındaki tartışmaları ve yüzlerindeki endişe göze çarpıyor. Sarı lacivertliler bu fotoğrafla ‘Şikeli’ denilen deplasmandaki Sivasspor karşılaşmasının aslında çok zor geçtiğini belirtiyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ