Haber 16

Sağlam hocadan ‘Sağlam’ hareketler!

Bursaspor’da şampiyonluğun ardından hedef büyüttü gözünü şampiyonların ligine dikti. İşte Sağlam’ın açıklamaları;

Sağlam hocadan ‘Sağlam’ hareketler!


Şampiyon olan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, güçlü bir Bursaspor için takıma takviye yapılacağını belirterek, “Önümüzdeki sene ülkede en güçlü olması gereken takım Bursaspor. Neden diyeceksiniz, çünkü biz Şampiyonlar Ligi’nde direkt guruplarda ülkemizi temsil edeceğiz.” dedi. Sağlam, üç büyüklere mesaj göndererek, “isteyen istediğini alma dönemi Bursa için kapanmıştır” dedi.

Düzce Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak kutladığı Avrupa Komşular Bayramı’na katılmak üzere Düzce’ye gelen Şampiyon Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, önce Belediye Başkanı İsmail Bayram’ı ziyaret etti.

İLK HEDEF KADRONUN GÜÇLENDİRİLMESİ


Burada basın mensuplarının sorularını cevaplayan Sağlam, güçlü bir Bursaspor için takıma takviyelerin yapılacağını belirterek, “Önümüzdeki sene ülkede en güçlü olması gereken takım Bursaspor. Neden diyeceksiniz, çünkü biz Şampiyonlar Ligi’nde direkt guruplarda ülkemizi temsil edeceğiz. Dolayısıyla bizim kadromuzdan, bırakın oyuncularımızı bırakmayı, yani kendi işimize yarayacak yıldız oyuncuları bırakmayı, onların yanına hem onları destekleyecek, hem de takıma katkı yapacak seviyede en az 4-5 tane oyuncuyu kadromuza katmamız gerekiyor.

“BURSA’DAN İSTEYEN İSTEDİĞİNİ ALAMAZ”


Yani artık şu geçti; Bursaspor ya da herhangi bir Anadolu takımı, tabi biz şampiyon olduğumuz için bu duyguları yaşıyoruz. Yani artık isteyen istediği şekilde bizden oyuncu alma şansından tamamen uzaklaştı. Satmadık da, mesela geçtiğimiz dönemde Sercan’ı satmadık. Bu sezonda hiçbir oyuncumuzu bırakmayı düşünmüyoruz. Dediğim gibi, artık bundan sonraki dönemde bize katkı sağlayacağına inandığımız sporcuları da kadromuza katmak için diğer takımlara teklif götürebiliriz. Herkes buna hazırlıklı olsun.” dedi.

Düzce Belediyesi’nin organize ettiği Avrupa Komşular Günü Korteji’ne katılmak üzere Belediye Başkanı ile birlikte belediye binasından çıkan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’a vatandaşlar büyük bir sevgi gösterisinde bulundu.

Düzce Belediyesi önünde başlayan yürüyüş kortejine Düzce Valisi Bülent Kılınç, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, belediye başkan yardımcıları, belediye mehter takımı, Hatay, Edirne, Fethiye Ölüdeniz ve Düzce Üniversitesi’nin yanı sıra Hemşinliler Derneği halk oyunları ekipleri katıldı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ