Haber 16

Başkan Yazıcı rahatsızlanarak korkuttu !

Maçın bitiminde fenalaşan Bursaspor Başkanı Yazıcı, protokol tribününde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Başkan Yazıcı rahatsızlanarak korkuttu !
  • Gündem / Son Dakika
  • 29 Ekim 2012
  • Başkan Yazıcı rahatsızlanarak korkuttu ! için yorumlar kapalı
  • 297 KEZ OKUNDU

Spor Toto Süper Lig’de, takımının Trabzonspor ile yaptığı maçın bitiminde fenalaşan Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, hastaneye kaldırıldı.

 
Bursaspor’un 1-0’lık galibiyetiyle sona eren karşılaşmanın ardından fenalaşan Yazıcı’ya ilk müdahale, protokol tribününde sağlık görevlilerince yapıldı.
 
Yazıcı, daha sonra ambulansla Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
 
Yazıcı’nın yüksek tansiyona bağlı rahatsızlık geçirdiği kaydedildi.
 
SAĞLIK DURUMU İYİ
 
Spor Toto Süper Lig’de, takımının Trabzonspor ile yaptığı maçın bitiminde fenalaşan Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı’nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
 
Bursaspor Yönetim Kurulu üyesi İrfan Koç yaptığı açıklamada, maçın ardından fenalaşan Yazıcı’nın protokol tribününde yapılan müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldığını söyledi.
 
’BİLİNCİ AÇIK VE KONUŞABİLİYOR’
 
Yazıcı’nın kaldırıldığı Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Acil Servis Sorumlusu Dr. İsmet Eraydın, servis önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Yazıcı’nın bir atak geçirdiğini belirterek, ’’Ventriküler taşikardi atağı sonucu hastanemize getirildi. Şu anda bilinci açık ve konuşabiliyor. Takipleri yapılıyor. Daha önce de bypass olmuş kendisi. Yakın arkadaşları ile görüştürdük, tedbir amaçlı olarak yoğun bakıma aktarmayı düşünüyoruz’’ dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ